De la un agent dedicat la un manager de cont proactiv, echipa de la Alfa Travel va sta la dispozitie pentru a va imbunatati experienta de travel de la inceput pana la sfarsit.

Inca din anul 2000, anul infintarii, Alfa Travel s-a pozitionat pe segmental corporate travel iar in urma dezvoltarii am ajuns un integrator de servicii turistice reusind sa strangem alaturi de noi clienti multumiti, sa castigam altii noi si astfel sa generam crestere si stabilitate.

Aceasta stabilitate ne permite sa dezvoltam adevarate parteneriate alaturi de clientii nostri. Asta am urmarit tot timpul: o relatie corecta, egala si de durata.

Scopul nostru este sa transformam orice calatorie intr-o experienta simplu de urmarit si de trait indiferent cat de complex este itinerariul. cu noi aveti solutia!

Haideti sa ne cunoastem

Colaboram cu principalii furnizori de tehnologii dedicate pentru a ne asigura ca aveti acces la cele mai bune solutii si servicii


De ce ne pasa sau care este politica noastra?

„ Vrem sa fim perceputi de catre clientii nostri drept un partener de incredere care ofera solutii actuale la nevoile specifice segmentului de corporate travel”.

Treaba noastra nu se incheie in momentul efectuarii rezervarilor. Abia atunci incepe. Pentru ca scopul nostru este acela de a va acorda sprijin si solutii in oricare situatie ce poate aparea pe parcursul calatoriei dvs.

clienti multumiti, parteneriate, continuitate,

stabilitate, eficienta, evolutie.

Vrem sa fim perceputi de catre clientii nostri drept un partener de incredere care ofera solutii actuale la nevoile specifice segmentului de corporate travel. Ne dorim sa intelegem diversitatea nevoilor celor care calatoresc. Oferim clientilor nostri beneficii unice reusim sa fim macar putin mai buni decat concurenta. Putem sa ne autodepasim, in fiecare zi, sa fim atat de buni incat clientii sa ne devina parteneri si chiar prieteni.